εναλλακτικες θεραπειες OPTIONS

εναλλακτικες θεραπειες Options

εναλλακτικες θεραπειες Options

Blog Article

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας ενισχύσει πατώντας παρακάτω

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Που κρύβεται λοιπόν το μυστικό της; Χάρη στην ιδιαιτερότητα των πελμάτων να δέχονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις και να συνδέονται ως εκ τούτου με όλους τους ιστούς του σώματος, και μέσα από ειδικούς χειρισμούς σε αυτά να ενεργοποιείται όλος ο οργανισμός, καθώς αυτός αντανακλάται-καθρεφτίζεται επακριβώς στα πέλματα.

Μέχρι τώρα έχουμε εκπονήσει σειρά μελετών όπως: Ρεφλεξολογία και Σκλήρηνση κατά Πλάκας, Ρεφλεξολογία και Ψυχολογία κ.α.

Είναι ένας ανεξάρτητος κλάδος υγείας, που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση και πρόληψη επώδυνων συνδρόμων και δυσλειτουργικών καταστάσεων, που οφείλονται σε μηχανικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης καθώς και στις επιπτώσεις που έχουν αυτά πάνω στο νευρικό σύστημα.

Ο ΚΑΔ «Υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών» δεν απαιτεί καμία πιστοποίηση, και μπορεί να εφαρμοστεί σε έναν οποιονδήποτε χώρο κυρίας χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν get more info απαιτείται άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος.

, αιτία που ίσως να ευθύνεται για τη δημιουργία διαφόρων προβλημάτων.

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ παλαιών αμαρτιών, καθιστικής ζωής, καθημερινών σωματικά απαιτητικών δραστηριοτήτων και “άνευ λόγου και αιτίας” (για το λογικό μας το μυαλό) εμφάνισης μυοσκελετικών συμπτωμάτων, η απάντηση είναι η εξής :

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Δίδαξε στην Κύπρο το μάθημα της Κινέζικης Βοτανοθεραπείας και επίσης καθοδήγησε βιωματικά σεμινάρια στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Είμαι μητέρα δυο αγοριών και ασχολούμαι ιδιαίτερα με την θεραπευτική των παιδιών.

Σε περίπτωση που κάποιος είναι ήδη κάτοχος άλλου πτυχίου Σχολής Υγείας Ανώτατης Εκπαίδευσης, η απαιτούμενη διάρκεια σπουδών χειροπρακτικής (σύμφωνα πάντα με τον Π.

Η άρθρωση «μπλοκάρει». Χάνει κίνηση και γίνεται πιο δύσκαμπτη. Αυτό δημιουργεί στους μυς της περιοχής την ανάγκη να κάνουν “υπερπροσπάθεια” για να την κινήσουν και “υπερωρίες”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σπασμού και αδυναμίας -λόγω εστιασμένης τοπικής “υπερκόπωσης”.

Report this page